Tip zgrade
Radionica
Grad
Novi Sad
Adresa
Mornarska 7

Radionice

Uokvirena unutar našeg portfolija nekretnina, naša radionica predstavlja vrhunac funkcionalnosti i praktičnosti. Sa svojim prostranim rasporedom i strateškim dizajnom, naša radionica pruža idealno okruženje za različite kreativne poduhvate.

Naša radionica nudi obilje prostora za prilagođavanje. Njen otvoreni plan omogućava besprekorni tok rada i fleksibilnost u organizaciji. Pored toga, visoki plafoni pružaju osećaj prostranosti, olakšavajući rad na projektima.

Opremljena najsavremenijim alatima, naša radionica je prilagođena zahtevima modernih proizvodnih procesa. Svaki aspekt naše radionice optimizovan je kako bi se poboljšala efikasnost i produktivnost.

Štaviše, naša radionica se ponosi naprednom infrastrukturom koja podržava širok spektar aktivnosti. Bilo da su u pitanju električne utičnice strategijski raspoređene širom prostora ili posebno predviđene prostorije za skladištenje i manipulaciju materijalima, svaki detalj je pažljivo razmotren kako bi se optimizovala operacija i maksimizovala produktivnost.

TSS radionica

TSS radionica

Naša pažljivo dizajnirana radionica, opremljena najsavremenijim alatima, pruža fleksibilno okruženje u kojem kreativnost napreduje, a zanatstvo cveta.

Želite da vidite našu centralnu zgradu?

Atmosfera za kreativnost i produktivnost.